Wednesday, May 6, 2009

~Alamak terkena~

alamak~~


akhirnya aku di tagged..


ini semua angkara self_majestry & syahirah razi..(hye jiranku syg~~)


aku ditagged buat kali ke 3,but kali ptama aku menjwb soalan2 tagged ni..


------------------------------------------------------------------------------



1.adakah anda rasa anda HOT??


Hot???wah..ketika menulis ini sememangnyer saye tgh hot..tingkap yg luas tidak dpt menarik byk angin memasukinyer,kipas yg ibarat heli x dpt memberi impak maksimum mybbkan aku yg ketiduran waktu petang terjaga (alamak,kantoi tido ptg..ngeee~~)


2.kenapa anda suka gambar ini?kerana ini merupakan 2 org yg amat4 sye sygi~~

3.bilakah kali terakhir anda mkn piza?

piza?kali terakhir dibelanja oleh madam maznah semperna berakhirnya kelas public speaking.
akhirnyer,impian nak makan piza hut tanpa kuarkan duit mjadi kenyataan..yeah~~
sayang madam!!

4.lagu terakhir anda dgr?

lagu yuna yang tidak ku tahu ape tjuknyer. dipasang oleh shaza sebelom dia join aku tido ptg. ngeee3~~


5.apa anda sedang buat selain buat tag ni?


berkira2 bila waktunyer utk aku melangkah ke bilik mandi, membace emosi n mengemas barang yg ingin dibawa pulang..brg yg sungguh byk,mcm x muat jer kete wira my dad tu..
sum1 plez,tumpangkan rumah anda utk brg2 syer~~


6.selain nama anda, apakah lagi nama yang orang panggil anda??


norlie-digunakan di kalangan keluarga shaja, lina-digunakan oleh kebanyakan teman2,ina-nama yg kugunakan utk org2 yg rapat dgnku, kakak-nama adikku memanggilku,nana-nama budak aras 4,blok A1,kmns memanggilku, budak kecik-kak long(kwn matrik) memanggilku,kecil di refer kepada suaraku yg dikatakan nyaring n loudspeaker..(ade ke ptt)

7.tag 5 orang
-----------------------------------------------------------------------
1.siapa no.1?
aya harith,penduduk rawang..ngeee~~

2.siapa pula no2?
dia yg telah menjadi rumetku setelah sekian lama katil sebelahku tidak berpenghuni.

3.orang no3 ada hbgan dgn sapa?
mengikut kate jiranku,ada hubungn ngn kak nad (btol kan abg zac,kalo salah soriii~~)

4.bagaimana pula dengan no.4?
seorg penasyid yg sye suka dgr lagu2nyer

5.katakan sesuatu ttg no.5?
my senior n Pc time orientasi

--------------------------------------------------------------------------------
8.senaraikan 5 hadiah yg anda impikan?

1) kaktus drpd en. Rwg
2) nak umah idaman yg lengkap n ditggung penoh oleh pemberi nye..(jimat uwit..heheh)
3) nak my account dipenuhkan dgn duit..ngee~~
4) kuah laksa 1 periuk+kerabu mangga buatan umi..
5) nk org tolong kemas umah aku yg kompem cm tongkang pecah dikerjakan
oleh ayah & adikku.

9.alasan terhadap pilihan tersebut

1) xtau,tp terasa nk bela sumting yg dihadiahkan oleh dia...hehe
2) jimat uwit utk beli benda lain
3) tidak perlu gelisah memikirkan duit utk digunakan ketika short sem
4) rindukan masakannyer
5) geram jika lepas ku kemas dgn TANGANKU, rumah itu menjd selerak blek..lgpon,aku
terasa malas r plak..huhuhu~~

10.5 impresi terhadap orang yang diminati:

1) menghiburkan
2) pendengar yg baik
3) xbkire
4) ade pendirian sendiri & dpt menerima tgurn org
5) bukn milik org laen

11. 5 ciptaan yang paling disukai:

1) mataku
2) lesung pipitku
3) telingaku
4) tangan n kakiku
5) semua ciptaan yg MAHA ESA

12. 5 perkara yg dibenci

1) dengki
2) di 'paw' duit
3) laptop mengong
4) dipaksa melakukan yg x ingin aku lakukan
5) sOalan tagged panjang sgt


yeah~~~
akhirnyer berakhir~~






.

4 comments:

self_majesty said...

hype..
thx 4 the signin..
urm..tym bce post neyh..
~ak pon nga hot gle(dunie neyh smkin pns la kn)
~smbil dgr housemate ak men gitar lagu camelia_irwansyah
~smbil tggu dye bersiap..ade owg nk blanje piza mlm neyh..hehe

rse cam ironik lak..
hakhak

norlina mohd rasid said...

hehehehe~~
alamak~~
semua yg ko nk buat..
ade dlm senarai jwpn aku..
-smile-

aya harith said...

wajib ke wat?

ohoho~

delay dulu ek..

norlina mohd rasid said...

orait~~