Sunday, December 27, 2009

:: sesi ditinggalkan ::






kena tinggal?ayak..minggu pertama kuliah dah start.well,biasa la minggu pertama,walaupon datang dengan azam baru ala2 xmo maen2 dah+nak score+nak memberi sepenuh perhatian juga kasih sayang pada lecturer yang mgajar,namun sesi pertama yang aku buat untuk start kuliah adalah......


MENYEMBANG SAMBIL MAKAN PAU BBQ AYAM


amatlah sedap walaupon kawan aku kata ada rasa ala-ala manis sikit. so,secara x langsung, habis dua bijik pau aku tibai..nyam3x. sesi menyembang aku berlarutan sampailah hari selasa. ari rabu aku buat sesi baru,sesi terponteng kelas akibat salah tengak jadual..(ayak,ini org!!!)..dah la lecturer masuk mgajar. ampon,prof..xbuat ag.ops,saya cuba x buat ag,tapi kalo saya buat ag---> AMPON (sebenarnya ade niat nak buat ag.hihi). 


ari khamis start la agenda aku yang baru iaitu golek2 sampai tergolek. Semua kawan2 aku pulang ke umah gaya-gaya dah rindu rumah gile (padahal baru masuk sem..hihi.jgn marah). tinggallah aku buat sesi golek2 sorang2. berpeket2 movie aku tonton,namun sesungguhnya sungguh x bez menonton seorang diri. Sampailah temanku yang seorang ni mencadangkan kami kuar ke KLCC,mau g tengak pameran and layan benda-benda ilmiah di petrosains sambil kaco budak2 buat lawatan sambil belajar..haha..


tp last minit,plan berubah...akibatnye, aku paksa dia maen geletek2 ngn ikan (spa ikan). kenyang giler ikan tu makan kaki dia. sampai gurl yang duduk berhadapan dengan dia bising semua ikan lari,puas la gurl tu kocak-kocak air n rendam2 kaki,tapi ikan2 tu pandang sebelah mata je.(memang pon,mata ikan kan sebelah kiri,sebelah ag kanan,bukan cam manusia).


aku pon mulalah sesi rakam video.yang x beznya x dengar sekali pon sore dia ketawa-ketawa.aku yang dok kat tepi yang ketawa lebey-lebey,padahal x kena geletek ngan ikan pon. alangkah pelik bin ajaib.adakah aku mengalami masalah terlebih hormon ketawa??? (alasan sebab tak mahu mengaku gedik.haha) So,secara x langsung,teringat time aku maen geletek2 ngan ikan tu. abes riuh 1 kedai dengar sore aku ketawa.nasib tuan kedai x halau keluar. =p..


video


nota perot : aku tukar url blog tanpa beritahu sesiapa.saje nak maen hide n seek. nasib la kalo sesape terjumpa. buat2 je macam baru kenai. =)

nota kaki : kenapa aku rasa font aku kecik walaupon bersaiz normal???* thinking*





0 comments: