Sunday, January 10, 2010

:: masalah-masalah ::


credit to yahoo

hye semua..aku mgalami masalah besar sekarang. Berikut adalah detailed masalahku :


pengidap masalah : miss milune


tahap masalah : kronik


masalah :


 Masalah malas untuk mengupdate blog sudah mari..::selamat datang malas::


=D..orang lain laju je aku tengok,tiap2 hari ada entry baru.kesian pada kamu semua, datang ziarah blogku, namun hanya tjumpa banyak sawang.::ampon3:: 



meh,daku mau memulakan sesi berlipur lara.



Dua tiga ari lepas, aku telah pergi menderma darah buat kali ke2. x tahulah apa yang menyebabkan rasa mau menderma darah tu datang. b4 this selalu buat xnampak je pada iklan derma darah tu.hihi.. disebabkan dah lame xmenderma darah, so, tgnku dah seram sejuk sejak dari mula lagi. jantung berdegup macam baru habiskan larian 100m.

Lepas isi2 borang, diikuti sesi check jenis darah n berat n else. Sambil abg doktor tu ::ye ke doktor??xsure la.xinterview pon dia:: bsiap2 utk mgambil sample darah daku, abg itu berlipur lara..mcm2 cerita diceritakannya.But then, dengan selamba badaknya, pegang tangan aku utk amik sample darah. (abg doktor, len kali pkailah glove erk). Last time,darahku diambil sbyk 350ml,tp sekrg 450ml..adeh, mgapakah banyak sangat? ada sesiapa leh explen x?:: ke sebab beratku btambah..hehe :: dapat tau je 450ml bakal ku korbankan, ikot ati terasa macam mau menyelinap keluar.huhu..terasa masa lama amat berjalan. temanku kata,darahku trun slow sgt2. :: darah aku degil cam aku kot..haha::. Abes je berehat2 atas kerusi tu, time nak turun, secara x sengaja, tersepak abang jururawat yg tengah melayan chinese gurl yang duduk sebelah aku.
:: maaf2, kepala lelong sikit time tu :: xpasal2 abang tu merasa cop mohor kat kaki suarnye.hehe...
 sekarang, ku masih menanti kesan lebam di tangan ku ilang. :: syuh2, nyah mu dari tgnku wahai lebam :: =)


nota tangan : xtahu la apa sudah jadi denganku,sekarang daku gile melayan idola kecil 2. (perasan muda  kot)..=p.. papepon,congrat pada yang menang. jangan lupe pelajaran sudah.

nota perot : JPA,cepat lah terbang masuk ke dlm akaun ku. kasihanilah daku.sob3~~

nota kaki : kawanku yang sudah tamat belajar, membuliku utk membantunya mencari kerja on9. balasannya,
ku akan dpt makan sushi king free..yeah!!!


2 comments:

byha said...

derma darah????
sakit tak??
mcmne rsenye????
ngilu?
erghh..
takot2...

.: miss milune :. said...

byha : xskit la adikku syg..
juz at first, akn rasa ala2 sakit la jugak..hehe
then ok jer..
juz x tau mgapa..
ade lbam la plak..
ksbg tanda kenang-kenangan kot..hihi